Sonic Nc Armour Moroccan Hardloopschoenen 42 Heren Under Hovr Blue Maat
Hit enter to search or ESC to close
Sonic 42 Hovr Armour Under Blue Hardloopschoenen Maat Heren Nc MoroccanHeren Moroccan Nc Maat Sonic 42 Under Hardloopschoenen Hovr Armour Blue
Geplaatst op 10 september 2018 Heren Pme 43 Blauw Sneakers Maat Mason pq6qdxS

Tijdens de Furieade wordt er op zaterdagmiddag 6 oktober een lunchconcert uitgevoerd ‘Peter en de Wolf’ in de Groote Kerk in Maassluis. Dit muzikale sprookje van de Russische componist Sergej Prokofjev wordt levendig vertolkt met orgelspel en vertelling door Kees Wagenaar en Petra Veenswijk. Ook zeer geschikt voor kinderen!

Dit concert wordt georganiseerd door de Govert van Wijnstichting in samenwerking met Theater Koningshof en zal plaatsvinden op zaterdag om 13.00 uur tot 13.45 in de Groote Kerk. De toegang is gratis.

Het sprookje ‘Peter en de Wolf’ wordt levendig verteld door troubadour Kees Wagenaar en de muziek wordt door Petra Veenswijk op het Garrels-orgel ten gehore gebracht. Verschillende registers van het orgel beelden de figuren van het sprookje uit. Zo wordt het vogeltje vertolkt door een fluitregister en de boze wolf door de donker klinkende bazuin. Naast dat het een spannend sprookje is, laat dit sprookje horen hoe tekst kan worden vertaald in muziek. Beelden van het sprookje worden geprojecteerd op een groot beeldscherm en op een ander scherm is te zien hoe de organist het orgel bespeelt. Het is een leuke manier om kinderen (van 8 tot 88 jaar) op een toegankelijke manier met klassieke muziek kennis te laten maken.

Runner Heren Sneakers 3 Rood 1 Cny Tubular Maat Adidas 41 AqvwEfxgwVeterschoen Leren Halfhoge Travelin London Donkergrijs Leather wtx6I
Wol Auckland Fostex Schippers Blauw Trui at8nwFR8q

Under Sonic Moroccan Blue Hovr Heren 42 Hardloopschoenen Armour Nc Maat ZqZra1p

Telt line Life Petrol Heren Fleecejas O051T